Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

WOMEX 12:η μεγαλύτερη θεματική έκθεση παγκοσμίως για τις μουσικές του κόσμου έρχεται στη Θεσσαλονίκη.

                  

Magnify Image

Η μεγαλύτερη θεματική έκθεση παγκοσμίως για τις μουσικές του κόσμου, η Διεθνής Μουσική Έκθεση WOMEX - World Music Expo έρχεται στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενώντας περισσότερες από 2.500 συμμετέχοντες από 100 χώρες, 300 καλλιτέχνες, ισάριθμους δημοσιογράφους, και χιλιάδες επισκέπτες.



Η πραγματοποίηση της WOMEX 12 Θεσσαλονίκη σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς για πρώτη φορά η μεγάλη διοργάνωση φιλοξενείται σε πόλη της περιοχής, τοποθετώντας τη Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Η ταυτότητα της WOMEX 12 Thessaloniki
Κατά τη διάρκεια της μεγάλης αυτής μουσικής διοργάνωσης, μία από τις 7 συνολικά σκηνές, που θα στηθούν στον χώρο της ΔΕΘ, ονομάστηκε ειδικά για την περίσταση, "CLUBGLOBALKAN" και θα δώσει βήμα στις τοπικές δημιουργικές δυνάμεις και σε μουσικούς από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στόχος είναι η CLUBGLOBALKAN να αποτελέσει θεσμό, που θα παραμείνει ζωντανός στη Θεσσαλονίκη και τα επόμενα χρόνια, ώστε να αποτελέσει σταθερό σημείο αναφοράς και συνάντησης της πλούσιας μουσικής παράδοσης και των νέων μουσικών τάσεων της ευρύτερης περιοχής.

Η WOMEX12 Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της ημέρας απευθύνεται στους επαγγελματίες που ασχολούνται με το εμπορικό κομμάτι της worldmusic. Τα βράδια, όμως, οι πύλες της ανοίγουν για τοκοινό που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πάνω από 50 συγκροτήματα από 5 ηπείρους σε 7 διαφορετικές σκηνές.

Περισσότερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες και το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο www.womex.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...