Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Τι αλλάζει στο Gmail

                  
Τώρα η σύνταξη e-mail σε μορφή chat
 
Τι αλλάζει στο Gmail
Η Google παρουσιάζει ένα νέο τρόπο σύνθεσης μηνυμάτων στο Gmail, που βελτιώνει, σύμφωνα με τη Google, την εμπειρία χρήσης της email εφαρμογής της.

Έτσι, τώρα, αντί να ανοίγετε μία νέα σελίδα όταν θέλετε να συνθέσετε ένα νέο μήνυμα, μπορείτε να το ξεκινήσετε σε ένα popup παράθυρο, το οποίο επικαλύπτει τη σελίδα του Gmail στα πρότυπα του Gmail chat window.

Η νέα αλλαγή είναι διαθέσιμη από σήμερα σαν ένα preview, με το Gmail να σας καλεί να δοκιμάσετε τη νέα εμπειρία, ενημερώνοντας σας πρώτα για το πώς ακριβώς λειτουργεί.

Με το νέο τρόπο σύνταξης μηνυμάτων στο Gmail, είναι πλέον πιο εύκολο να εντοπίζετε παλαιότερα μηνύματα συνθέτοντας ένα νέο, δεδομένου ότι δε χρειάζεται να εγκαταλείψετε την κεντρική σελίδα της online εφαρμογής όπως αναφέρει το webmonkey.

Επιπρόσθετα, μπορείτε να συντάξετε πολλά μηνύματα ταυτόχρονα ή ακόμη να ελαχιστοποιήσετε ένα μήνυμα, ώστε να το ολοκληρώσετε αργότερα. Ο νέος τρόπος σύνταξης email "δανείζεται", επιπλέον, ένα ακόμη χαρακτηριστικό από τις desktop email εφαρμογές, τη δυνατότητα "drag & drop" στις επαφές.

Προς το παρόν, το νέο χαρακτηριστικό είναι προαιρετικό, αλλά η Google αναφέρει πως θα είναι διαθέσιμο για όλους, μέσα στους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...