Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Τρία link για δωρεάν ανάγνωση

πηγή: www.lifo.gr
Magnify Image                                          
Για όσους έχουν όρεξη για διάβασμα, αλλά όχι λεφτά

  Θέλετε να διαβάσετε, αλλά δεν έχετε να ξοδέψετε; Τότε ελπίζω να ξέρετε αγγλικά, γιατί αυτή είναι η γλώσσα που κυριαρχεί. Πέρα από το καταπληκτικό και πάντα ενημερωμένο tuebl*, σας παρουσιάζω μερικά καινούρια λινκ για βιβλιοφάγους με άδειες τσέπες:

Magnify Image

Scribd

Το Scribd είναι μια τεράστια online βιβλιοθήκη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαβάσετε κείμενα online ή να τα ανεβάσετε εκεί για να τα διαβάσουν άλλοι, όπως επίσης και να τα μεταφέρετε σε άλλη γωνιά του ίντερνετ. Το site είναι τεράστιο, οπότε ψάξτε καλά πριν το απορρίψετε. Για αρχή, εδώ είναι τα μυθιστορήματα, εδώ τα κόμικς, εδώ τα βιβλία τέχνης. Πρώτα χρειάζεται να εγγραφείτε.

Gutenberg top 100

Παλιό μεν αλλά με νέα οπτική: αντί να ψάχνετε τον δαιδαλώδη του κατάλογο μπορείτε από εδώ να βλέπετε τα 100 αγαπημένα της προηγούμενης ημέρας, γλιτώνοντας πολύ ψάξιμο.

Daily Lit
Magnify Image  Μια πανέξυπνη ιδέα, για όσους λένε ότι «δεν έχουν χρόνο», που είναι μεγάλο ψέμα, γιατί πάντα βρίσκουν χρόνο να χαζέψουν στο Facebook: το Daily Lit σου στέλνει καθημερινά στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο ένα απόσπασμα αυτού που θέλεις να διαβάσεις, και το συνεχίζει καθημερινά σε συνέχειες, την ώρα που θέλεις. Έτσι μπορείς να διαβάσεις όλο τον Πόλεμο και Ειρήνη μέσα στο μετρό τις καθημερινές, 9-10 το πρωί. Το Daily Lit λειτουργεί με χορηγίες.


*το tuebl διαθέτει τα βιβλία σε μορφή epub. Μην αποθαρρύνεστε, κυκλοφορούν προγράμματα που μπορούν να τα μετατρέψουν σε κάτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όπως αυτό.
 
Ακολουθούν 15 σελίδες του the Perks of Being A Wallflower, ένα βιβλίο που γράφτηκε το 1999 και φέτος έγινε ταινία με την Έμμα Γουότσον



The Perks of Being a Wallflower Excerpt




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...