Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Μία online αυτοβιογραφία

Magnify ImageΜια φωτογραφική μηχανή που καταγράφει τη ζωή των χρηστών κάθε 30 δευτερόλεπτα
 
 
Magnify Image  Μία πρωτότυπη φωτογραφική μηχανή ανακοίνωση η σουηδική εταιρεία Memoto. Το προϊόν έχει μικρό μέγεθος και μπορεί να στερεωθεί στη μπλούζα του χρήστη. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι τραβάει, αυτόματα, φωτογραφίες κάθε μισό λεπτό, απαθανατίζοντας έτσι την καθημερινότητα των ανθρώπων. Όπως αναφέρει το techgear, οι φωτογραφίες έχουν ανάλυση 5MP.
Η φωτογραφική μηχανή έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία διαρκεί δύο ημέρες, ενώ υπάρχει και ένα επιταχυνσιόμετρο το οποίο καταλαβαίνει αυτόματα την κλίση που έχει πάρει ο χρήστης, επιτρέποντας στο φακό να καταλάβει αν πρέπει να τραβήξει κάθετες ή οριζόντιες φωτογραφίες.
Magnify Image   Οι φωτογραφίες αναρτώνται αυτόματα στους cloud server της Μemoto, αφού πρώτα έχει πραγματοποιηθεί συνδέσει μέσω Micro USB. Στη συνέχεια οι χρήστες μπορούν να δουν όλες τις φωτογραφίες, συγκεντρωμένες, μέσω των εφαρμογών iOS, Αndroid αλλά και μέσω του ιστότοπου της εταιρείας. Επιπλέον υπάρχει και ταξινόμηση ανά τοποθεσία, ώρα και ημερομηνία λήψης ώστε η εύρεση ενός περιστατικού να γίνεται με απλό τρόπο και πολύ γρήγορα.
  Σημειώνεται ότι η πρωτοποριακή Memoto είναι διαθέσιμη από σήμερα στο Kickstarter σε γκρι, άσπρο και πορτοκαλί χρώμα ενώ η κυκλοφορία της αναμένεται για τις αρχές του 2013. Η τιμή της ξεκινά από τα $199 και περιλαμβάνει συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...