Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

Πρώτο Φεστιβάλ Σωματείου Ρακοσυλλεκτών «Ο Ερμής» & " Σωματείο Ρακοσυλλεκτών " της Μαρίνας Δανέζη Trailer

 


Μόλις διάβασα ετούτη την αισιόδοξη είδηση μου ήρθαν στο νου ετούτα τα λόγια: "Θα δώσω σημασία σε αυτά που εσύ πετάς ...γιατί στο τίποτε μπορεί να βρεις αυτό που ζητάς..."

Το Σωματείο Ρακοσυλλεκτών «Ο Ερμής» σας προσκαλεί στο 1ο Φεστιβάλ, που την Τρίτη 2 και Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, στην αίθουσα Ν.Γκάτσος και στον προαύλιο χώρο της Τεχνόπολις. Πρόκειται για ένα είδος άμεσης ανακύκλωσης, όχι μόνο υλικών αλλά και ιστορίας και ιδεών.
Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να βρουν τόσο αντίκες όσο και χρηστικά αντικείμενα όπως πίνακες, βιβλία, δίσκους βινυλίου, cd, dvd, μεταχειρισμένα ηλεκτρονικά, μπιμπελό και πολλά άλλα! Όσο για τις τιμές των αντικειμένων προς πώληση;; Παζάρι να γίνεται! Το φεστιβάλ θα πλαισιώνουν μουσικοί του δρόμου καθώς και προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «Σωματείο Ρακοσυλλεκτών» της Μαρίνας Δανέζη.
Το Σωματείο Ρακοσυλλεκτών «Ο Ερμής» ιδρύθηκε το 1992. Μια ομάδα ανθρώπων που βιοπορίζονταν από τα εύρετρα τους αποφάσισαν να οργανωθούν και να διεκδικήσουν ένα σταθερό χώρο παζαριού. Οι Ρακοσυλλέκτες είναι άνθρωποι που αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωση τους. Μέρα - νύχτα τριγυρνούν στην πόλη μαζεύοντας πολύτιμους θησαυρούς.
Μπορείτε να επισκέπτεστε το Σωματείο Ρακοσυλλεκτών «Ο Ερμής» κάθε Κυριακή στο παζάρι τους (Ιερά Οδός 94) από τις 06.00 έως τις 15.00 με τη γόνιμη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...