Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

"A Wild Idea", Theron Humphrey

πηγή: www.lifo.gr
 
Υπάρχουν φορές, που σταματάω ο,τιδήποτε κάνω και μια τρελή απορία κατακλύζει το νου μου. Τι να κάνουν άραγε, αυτή την πολύ συγκεκριμένη στιγμή, όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που έχω συναντήσει στη ζωή μου κατά καιρούς. Λίγο μετά, επανέρχομαι στα φυσιολογικά επιπέδα!
Ο Αμερικανός φωτογράφος Theron Humphrey, είχε μια ικανοποιητική καθημερινότητα μέχρι που αποφάσισε να υλοποιήσει μια τρελή, τρελή του ιδέα. Να γυρίσει όλες τις πολιτείες της Αμερικής, να γνωρίσει κόσμο και να διηγηθεί τις ιστορίες του!
Τον Αύγουστο του 2011, ο Theron αποφάσισε να ξεκινήσει το ταξίδι του, το οποίο και ολοκλήρωσε μέσα σε 365 ημέρες. Διέσχισε 63.565 μίλια, τράβηξε 91.540 φωτογραφίες, ηχογράφησε 365 συντεντεύξεις και επισκέφθηκε 50 Πολιτείες της Αμερικής!
Οι φωτογραφίες και τα ηχητικά ντοκουμέντα της κάθε ιστορίας, μαρτυρούν την αλήθεια του λαού με το Μεγάλο όνειρο. Οι εμπειρίες, οι ιστορίες και οι αναμνήσεις που διαμόρφωσαν 365 διαφορετικές προσωπικότητες, σ΄ενα τρελό project ενος αθεράπευτα ρομαντικού ταξιδιώτη.

Η Kira, γεννήθηκε σε μια φάρμα στη Honolulu, Hawaii. Έμαθε να είναι αυτάρκης και να μην εξαρτάται απο κανέναν. Μετακόμισε στη Ν. Υόρκη, σπούδασε φωτογραφία και ονειρεύεται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να γνωρίσει ανθρώπους απ’ όλες τις γωνιές της γης.


Το project του Theron Humphrey "A Wild Idea", το βρίσκετε ολοκληρωμένο εδώ. Εικόνες, φωνές, άνθρωποι και ζωές που παρακολουθούμε με αγωνία στις ταινίες, "ρουφάμε" με πάθος στα βιβλία, απολαμβάνουμε συγκινημένοι στις θεατρικές παραστάσεις και όμως προσπερνάμε βιαστικά, στην καθημερινή μας ζωή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...