Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ένα αξιοσημείωτο Animation για την ιστορία του Σύμπαντος


πηγή: http://www.fastcodesign.com/

Από το Big Bang  στον άνθρωπο, αυτό το τετράλεπτο animation θα σας μεταφέρει μέσα από την ιστορία του Σύμπαντος τα πάντα.
Μπορούμε να προεκτείνουμε την έννοια του Big Bang - η έκρηξη του τα πάντα στο σύμπαν από ένα εστιασμένο σημείο. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μπορούμε να δούμε ακόμα και τον κρατήρα Chicxulub από τον αστεροειδή όπου αφανίστηκαν και οι δεινόσαυροι. Αλλά δεν μπορούμε ακόμα ακριβώς να πιάσουμε μια αναλαμπή της στιγμής, όταν τα αμινοξέα σχηματίζονται ή την έκρηξη που τα γέννησε όλα.
Έτσι, έργα όπως η  Αρχή, ένα animation του Grzegorz Nowinski από το Novina Studio, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Δεν αποτελεί μόνο καθαρή οπτική απόλαυση γεμάτη με έντονη υφή και ωραία εφέ σωματιδίων που φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακά όταν προβάλλονται σε νερό, η Αρχή είναι ένα project της πολυεπίπεδης προοπτικής μας για την πραγματικότητα. Το μέσο άτομο ξέρει ποιο είναι το Big Bang λόγω των έργων, όπως αυτό, ακόμα και αν Αρχή είναι πολύ πιο τυποποιημένο από φωτορεαλιστικό δημιούργημα.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Nowinski μας είπε ότι ολοκλήρωσε το σύνολο του έργου, από το scripting για να δημοσιευτεί από την παραγωγή, μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες! Και όταν το σκέφτομαι, ότι αυτό είναι περίπου 13,75 δισ. χρόνια-πλην δύο-εβδομάδες γρηγορότερα από ό, τι πήρε στο δικό μας σύμπαν να πει την ίδια ιστορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...