Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

«Δράσεις Πολιτισμού» για παιδιά στο Πάρκο Ελευθερίας


πηγή: athensmuseums.net

               
Είκοσι μουσεία και πολιτιστικοί φορείς διοργανώνουν εκπαιδευτικές δράσεις με πρωταγωνιστές παιδιά κάθε ηλικίας την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ελευθερίας.

Από τις 10:00 έως τις 19:30, το Δίκτυο Μουσείων και Πολιτιστικών Φορέων της Αθήνας καλεί μεγάλους και κυρίως μικρά παιδιά να συμμετέχουν στις «Δράσεις Πολιτισμού στο Πάρκο».
Μερικά από τα προγράμματα της ημέρας θα περιέχουν ζωγραφική, παραμύθια, μουσικά παιχνίδια, καθώς παιχνίδια τέχνης και μαθηματικών.
Η είσοδος και η συμμετοχή είναι δωρεάν, καθώς το πρόγραμμα οργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν: Κέντρο Ερεύνης Ελληνικής Λαογραφίας  της Ακαδημίας Αθηνών,  Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, Μουσείο Σπύρου Βασιλείου, Ελληνοαμερικανική Ένωση,  Ιστορικό Αρχείο Εθνικής Τράπεζας, Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου  Ανωγειανάκη, Κέντρο Εθνομουσικολογίας, Ελληνικό Παιδικό  Μουσείο και Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.
Ο Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. εκτός από τη φιλοξενία και την υποστήριξη της εκδήλωσης, εκπροσωπείται από τα μουσεία του, το Κέντρο Λαϊκής Τέχνης και  Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη», το «Δωδεκανησιακό Σπίτι»,  το «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» και τη  Δημοτική Πινακοθήκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...