Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Εξερευνήστε τον Πύργο του Άιφελ με το Google Street View / Explore the Eiffel Tower With Google Street View

πηγή: http://www.freetech4teachers.com/
 

Η Google κυκλοφόρησε την τελευταία προσθήκη στο Πολιτιστικό Ινστιτούτο Google. Η προσθήκη είναι σχετικά με τον Πύργο του Άιφελ. Η νέα εικονική έκθεση για τον Πύργο του Άιφελ περιλαμβάνει εικόνες του Street View, όχι μόνο γύρω από τον Πύργο του Άιφελ, αλλά από το εσωτερικό του πύργου και από την θέα από τον Πύργο του Άιφελ. Εκτός από τις εικόνες του Street View η έκθεση περιλαμβάνει πολλές ιστορικές εικόνες και σχέδια του πύργου.
Για εμένα τα πιο εντυπωσιακά μέρη του Google Πολιτιστικού Ινστιτούτου του Πύργου του Άιφελ  έκθεμα είναι η Γέννηση του Πύργου του Άιφελ και η κατασκευή του Πύργου του Άιφελ σε διαδραστικές οθόνες.  Μέσα από αυτές τις οθόνες οι μαθητές μπορούν να μάθουν για τις μεθόδους σχεδιασμού και κατασκευής που χρησιμοποιούνται για τη συναρμολόγηση του πύργου.
 
Earlier today Google released the latest addition to the Google Cultural Institute. That addition is all about the Eiffel Tower. The new Eiffel Tower virtual exhibit includes Street View imagery not only around the Eiffel Tower but inside the tower and the views from the Eiffel Tower. In addition to the Street View imagery the exhibit includes lots of historical imagery and drawings of the tower.

To me the most impressive parts of the
Google Cultural Institute's Eiffel Tower exhibit are the Birth of the Eiffel Tower and the Construction of the Eiffel Tower interactive displays. Through these interactive displays students learn about the design and construction methods used in assembling the tower.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...