Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Steven Wilson: 'The Raven That Refused to Sing (And Other Stories)'' / Ιστορίες που το κοράκι αρνήθηκε να τραγουδήσει'

 πηγή: http://antikleidi.com

stevenwilson3
 "Η εποχή που λαμβάνουν χώρα οι ιστορίες πρέπει να τοποθετείται κάπου στο τέλος του δέκατου ένατου αιώνα ή στην αρχή του εικοστού. Αφορούν ιστορίες ανθρώπων που βρίσκονται  κοντά στο τέλος της ζωής του, ιστορίες που έχουν να κάνουν με τύψεις, που έχουν να κάνουν απώλεια. Πρόκειται για σπουδαίες ιστορίες που δεν είναι απλά μεταφυσικές ιστορίες, αλλά πρωτίστως ιστορίες για πραγματικούς ανθρώπους.
Πραγματικά λατρεύω τις ιστορίες με φαντάσματα. Κάπως έτσι, είχα αυτή την ιδέα αναφορικά με το άλμπουμ, να υπάρχει ένα σχετικό μυθιστόρημα"
     ~ Το παραπάνω απόσπασμα είναι από συνέντευξή του καλλιτέχνη
'Ιστορίες που το κοράκι αρνήθηκε να τραγουδήσει'. Είναι το τρίτο προσωπικό άλμπουμ του Steven Wilson με τίτλο 'The Raven That Refused to Sing (And Other Stories)', το οποίο κυκλοφόρησε φέτος τον Φεβρουάριο και πιθανώς αποτελεί την πιο ώριμη δουλειά του.
Ο Steven Wilson είναι από τους βασικότερους εκπροσώπους της progressive rock τα τελευταία 20 χρόνια και χαρακτηρίζεται ως μουσική ιδιοφυΐα.
Εμείς θα δούμε (και θα ακούσουμε) την πραγματικά συναισθηματική κι απόκοσμη ιστορία από το τελευταίο κι ομώνυμο κομμάτι του δίσκου:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...