Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Orsai Magazine: Ένα εκδοτικό αριστούργημα κόντρα στον καιρό από την Αργεντινή!

  O Hernán Casciari ψυχή και εκδότης του Orsai Magazine κατευθύνει το Orsai (www.editorialorsai.com) και είναι ο πιο πολυδιαβασμένος συγγραφέας εικονικής ομιλίας. Κατά τη διάρκεια της συγγραφικής πορείας του έλαβε το 1ο βραβείο για το μυθιστόρημα στην Μπιενάλε του Μπουένος Άιρες (1991) και το βραβείο Juan Rulfo (Παρίσι, 1998). Από το 2000 εδρεύει στη Βαρκελώνη, όπου έχει γράψει μια σειρά από πρωτοποριακές λογοτεχνικές αφηγήσεις, τις  blogonovelas. Έχει δημοσιεύσει "Το παιδί καταστρέφει τις φωτογραφίες" .Το Bertotti επιλέχθηκε ως το καλύτερο blog στον κόσμο από το γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό Deutsche Welle.
  Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2010, ήταν ένας αρθρογράφος στην εφημερίδα El Pais (Ισπανία), La Nacion (Αργεντινή), εφημερίδες από τις οποίες παραιτήθηκε για να ξεκινήσει ένα νέο έργο συντακτικής ο ίδιος με τους φίλους του: το Orsai Magazine. Το πρώτο τεύχος δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2011.
 Στην ομιλία του εξηγεί με αυθεντικά ειλικρινή και παθιασμένο τρόπο το πώς η Κρίση μπορεί να αποτελέσει έναυσμα και ευκαιρία για εμπνευσμένους ανθρώπους.
 
 
Εμβληματική persona, συγκλονιστική δημιουργικότητα, υπέροχη αισθητική!!! "Ξεφυλλίστε" ορισμένα από τα τεύχη και αφιερώστε το χρόνο σας για να δείτε τη συνέντευξη του Hernán Casciari, αξίζει τον κόπο!!!!
 
 
N7 - PDF - iPad - Web
 
Ν6 - PDF - iPad - Web
 
Ν5 - PDF - iPad - Web
 
N10 - PDF - iPad - Web

N9 - PDF - iPad - Web
 
N8 - PDF - iPad - Web
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...