Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Doodle 4 Google: Έκτος ετήσιος διαγωνισμός σχεδιασμού doodle για παιδιά


Magnify ImageΗ Google προκήρυξε την έναρξη του έκτου ετήσιου διαγωνισμού σχεδιασμού doodle για παιδιά. Νεαροί μαθητές από όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ παροτρύνονται από τον ψηφιακό κολοσσό να προτείνουν τα δικά τους σχέδια για το logo της αρχικής σελίδας της Google.

Όπως αναφέρει το Mashable, στο διαγωνισμό που ονομάζεται Doodle 4 Google μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά και νέοι προσχολικής ηλικίας, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί από ομάδα διάσημων κριτών σε συνδυασμό με την ψήφο του κοινού, ενώ ο νικητής θα βραβευτεί με υποτροφία 30.000 δολαρίων και το σχολείο του θα λάβει δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού αξίας 50.000 δολαρίων.



Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Η ωραιότερα μέρα που πέρασα ποτέ». Τα νικητήρια doodle, από καθεμιά από τις πενήντα αμερικανικές πολιτείες, θα εκτεθούν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης, από τις 22 Μαΐου ως τις 14 Ιουλίου.

Πέρσι ο διαγωνισμός είχε θέμα «Αν μπορούσα να ταξιδέψω στο χρόνο, θα πήγαινα...» και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 114.000. Νικητής αναδείχθηκε ο επτάχρονος Dylan Hoffman από το Γουισκόνσιν με αυτό το doodle:

Magnify Image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...