Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Sea-SawsNGAkids Home: Πρόγραμμα για τη Δημιουργία κολάζ

Κλικάρετε εδώ για να ξεκινήσετε τα δημιουργικά κολάζ!!!  είναι διασκεδαστικό για τα παιδιά όλων των ηλικιών. Επιλέξτε φωτογραφίες των φυσικών και ανθρωπογενών αντικεμένων, τότε συγκεντρώστε τα κομμάτια για να δημιουργήσετε ένα θαλασσινό τοπίο ή μια αφαιρετική σύνθεση. Το εργαλείο κατασκευής σας βοηθά να κατασκευάσετε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Προσθέστε τα στο προσκήνιο, όπως και τα αντικείμενα. Πατήστε το πράσινο κουμπί PLAY για να ρυθμίσετε τη σκηνή σε κίνηση. (Shockwave 7,5 MB)
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
δείγμα μενού
ΥΠΟΔΕΙΞΗ : Χρησιμοποιήστε το μενού για να επιλέξετε prefab σκηνές, ουρανό, τα κύματα, τα κτίρια και τους ανθρώπους.
κτίριο χαρακτήρα

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΟΗΓΟΙ: Σε έναν υπολογιστή, χρησιμοποιήστε τον Internet Explorer ή την πιο πρόσφατη έκδοση του Firefox. Σε Macintosh με λειτουργικό OS 10.6 (Snow Leopard), Σαφάρι τρέχει καλύτερα σε 32 - bit. Εδώ είναι πώς να το αλλάξετε.
Firefox λειτουργεί καλά σε 10,6 OS, αλλά έχει κάποιες ασυμβατότητες με το OS 10.5 (Leopard) που μπορούν να προκαλέσουν τα κομμάτια του διαδραστικού να "εξαφανιστούν" από την άποψη. Αν συμβεί αυτό, ενώ παίζετε, να αλλάξετε το μέγεθος μόνο το παράθυρο του browser Firefox, σύροντας την κάτω δεξιά γωνία για να ανανεώσετε την οθόνη. Αν χρησιμοποιείτε ένα παλαιότερο Mac λειτουργία Leopard ή Tiger, συνιστάται η χρήση του Safari.seasaw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...