Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Taylor Mali: What teachers make

 

 
Bowery Poetry Club
 
 
O Taylor Μali (http://taylormali.com), είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποιητές που έχουν προκύψει από το κίνημα της slam ποίησης και ένας από τους λίγους ανθρώπους στον κόσμο που δεν έχουν καμία άλλη δουλειά εκτός από αυτή του ποιητή. Δίνει το νου και την καρδιά του σχετικά με το τι κάνουν οι εκπαιδευτικοί. Ο Μάλι είναι ένας δυναμικός συνήγορος των εκπαιδευτικών και αναφέρεται στην αρχοντιά της διδασκαλίας, αφού ο ίδιος πέρασε εννέα χρόνια στην τάξη, διδάσκοντας από αγγλική ιστορία μέχρι μαθηματικά.

Έχει πραγματοποιήσει διαλέξεις και για τους εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο και με το project του για το Νέο Έργο του Δασκάλου έχει ως στόχο τη δημιουργία 1.000 νέων θέσεων εκπαιδευτικών, μέσω της "ποίησης, της πειθούς και της επιμονή." Πραγματικά, εντυπωσιάζουν οι τελευταίες του φράσεις!!!
  
Ever heard the phrase "Those who can't do, teach"? At the Bowery Poetry Club, slam poet Taylor Mali begs to differ, and delivers a powerful, 3-minute response on behalf of educators everywhere.
Taylor Mali is one of the most well-known poets to have emerged from the poetry slam movement and one of the few people in the world to have no job other than that of poet. Full bio »

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...