Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Παυλοπέτρι: Μια από τις αρχαιότερες βυθισμένες πόλεις του κόσμου


Δείτε το αφιέρωμα σε μια πόλη που υπήρχε πριν από 5.000 χρόνια, στην Ελλάδα. Το Παυλοπέτρι είναι βυθισμένο σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών από την Παντάνασσα στα Νότια της Λακωνίας - Μια ελληνική "Ατλαντίδα".
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΩΡΙΑΙΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ ΤΟΥ ΒΒC ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΥΛΟΠΕΤΡΙ



2 σχόλια:

  1. Αγαπητοί φίλοι, συγχαρητήρια για την αναφορά-συμβολή μέσω του ιστοτόπου σας στις ενέργειες για τη ανάδειξη του εξαιρετικής σημασίας αυτού μνημείου πολιτισμού, το Παυλοπέτρι Ελαφονήσου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μνημείο βρίσκεται στον υποθαλάσσιο χώρο της Ελαφονήσου ανάμεσα στη νησίδα Παυλοπέτρι και την παραλία της Πούντας στην απέναντι στεριά του Δήμου Ελαφονήσου. Τη νησίδα την βλέπουν οι επισκέπτες της Ελαφονήσου με την άφιξη τους στο Υπόστεγο, σημείο αναμονής για την είσοδο στη νήσο, ενώ ειδική σήμανση υποδεικνύει στους επισκέπτες της Πούντας τον αρχαιολογικό χώρο στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μας φίλε σε ευχαριστούμε θερμά τόσο για το σχόλιό σου όσο και για τις χρήσιμες πληροφορίες για τον ξεχωριστό αυτόν τόπο. Ένα blog έχει ανάγκη την αμφίδρομη ροή πληροφοριών, απόψεων, παρατηρήσεων για να εμπλουτίζεται και σε ευχαριστούμε για τη συμβολή σου!

      Να είσαι καλά!

      Για το sykees8
      Ευθύμης Χατζηευσταθίου

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...