Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Kαταπληκτικά παιδικά σχέδια ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση / These Amazing Endangered Species Drawings Are by Kids

πηγή: http://www.treehugger.com/

Κάρτερ Schroeder τέχνη φωτογραφία

Κάθε χρόνο, το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών οργανώνει Ημέρα απειλούμενων ειδών - και φέτος, στις 21 Μαΐου η γιορτή για όλα τα πλάσματα που εξαφανίζονται πήρε ώθηση από ένα πανεθνικό διαγωνισμό τέχνης που απευθύνεται σε μαθητές από το νηπιαγωγείο μέχρι τη 12η τάξη. Το Μεγάλο βραβείο πήγε σε ο Carter Shroeder του Anchorage, Αρκάνσας, ο οποίος κέρδισε επίσης την πρώτη θέση στην K-2 κατηγορία για αυτό το έργο που αναπαριστά μια πολική αρκούδα και Beluga φάλαινα.




Η Samantha Arnold από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, χρησιμοποίησε μια τεχνική κολάζ για την εικόνα της μιας με στίγματα κουκουβάγιας , η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση της στην κατηγορία της. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι υπάρχουν λιγότερα από 100 ζεύγη στον Καναδά και περίπου 2.200 ζεύγη συνολικά στο Όρεγκον, την Ουάσιγκτον και τη βόρεια Καλιφόρνια.

samantha arnold τέχνη φωτογραφία
Πρώτη θέση, κατηγορίες 10-12: Samantha Arnold, San Diego, CA

Reid Pierce τέχνη φωτογραφία
Semifinalist, Grades K-2: Reid Pierce, Bay St. Louis, MS

Ο Reid Pierce άντλησε έμπνευση για αυτό το έντονα χρωματισμένο έργα τέχνης από τον  γερανό , ένα πουλί των οποίων ο πληθυσμός έχει ανακάμψει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών λόγω της επιτυχούς δισβίωσης τους στους υγροτόπους.
 
 
ελιάς Dwan τέχνη φωτογραφία
Semifinalist, οι κατηγορίες 7-9: Olive Dwan, Petoskey, Μίσιγκαν
 
Ενώ η άλκη δεν απειλείται με εξαφάνιση, μετά από χρόνια οι υπερβολικά ενθουσιώδεις κυνηγοί έχουν αλλάξει δραματικά την κατάσταση. Ακόμη και με την προστασία αυτή, τα πανέμορφα ζώα εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τν κίνδυνο της εξαφάνισής τους, σε δάση και βάλτους.


christina woo τέχνη φωτογραφία
Semifinalist, Grades 3-6: Christina Woo, Hacienda Heights, CA
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...