Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Create, Share, and Find Online Courses on Versal / Δημιουργήστε, μοιραστείτε και βρείτε on-line μαθήματα μέσω του Versal

πηγή: https://versal.com/create


Διαδραστική μάθηση για όλους!!!
 
To Versal είναι υπηρεσία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε online μαθήματα. Στο Versal μπορείτε να δημιουργήσετε online μαθήματα που ενσωματώνουν έγγραφα κειμένου, εικόνων, βίντεο, χάρτες, παρουσιάσεις. Όταν δημιουργείτε ένα μάθημα στο Versal μπορείτε να το οικοδομήσετε μάθημα ανά μάθημα σε ένα εύκολο στην αλληλουχία περίγραμμα. Για να οικοδομήσετε ένα μάθημα σύρετε widgets σε ένα κενό καμβά. Τα widgets περιλαμβάνουν όλα τα προαναφερθέντα μέσα συν έναν πίνακα και κουίζ.
 
Εάν δεν έχετε το χρόνο να δημιουργήσετε μια πορεία από την αρχή ή αν ψάχνετε να συμμετέχετε σε ένα μάθημα ως εκπαιδευόμενος, μεταβείτε στο δημόσιο κατάλογο του Versal. Τα μαθήματα αυτά μπορούν να ενσωματωθούν στο ιστολόγιο ή την ιστοσελίδα σας.  Η μεγάλη ποικιλία των τύπων περιεχομένου που μπορείτε να προσθέσετε στα μαθήματα σας καθιστά το  Versal μια ελκυστική επιλογή για την ανάπτυξη online μαθημάτων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...