Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

7ος Διαγωνισμός Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων 2015




1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
7ος Διαγωνισμός Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων 2015
Η «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση» (e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε) και η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες «Μιχάλης Δερτούζος» σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) προκηρύσσουν τον 7ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων  (Εκπαίδευσης,  Υποστηρικτικών δομών της Εκπαίδευσης, Διοικητικών μονάδων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης καθώς Προσωπικών ατομικών ή ομαδικών Ιστότοπων Εκπαιδευτικών).
Ο Διαγωνισμός γίνεται στο πλαίσιο του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη» (Σύρος 26-28 Ιουνίου 2015) το οποίο είναι υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. (159688/Γ|3-10-2014).
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη όλων των ποιοτικών διαδικτυακών ιστότοπων που παρέχουν εκπαιδευτικές – παιδαγωγικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, η ηθική και η υλική -έστω και συμβολικά- επιβράβευσή τους.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν οι Ελληνόφωνοι Εκπαιδευτικοί Ιστότοποι που θα είναι ενεργοί τουλάχιστον μέχρι και την ημερομηνία αξιολόγησής τους στις ακόλουθες κατηγορίες για τις οποίες θα δοθούν αντίστοιχα βραβεία και έπαινοι:
  1. Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία,
  2. Γυμνάσια,
  3. Γενικά Λύκεια και ΕΠΑΛ,
  4. Υποστηρικτές Δομές Εκπαίδευσης (ΚΕΠΛΗΝΕΤ, ΕΚΦΕ, ΣΣΝ, ΚΠΕ, ΣΕΚ, ΚΕΔΔΥ κ.α),
  5. Διοικητικές μονάδες Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και Περιφερειακών Διευθύνσεων,
  6. Προσωπικοί Iστότοποι Eκπαιδευτικών και Ομάδων Εκπαιδευτικών.
Αιτήσεις συμμετοχής: 1-28 Φεβρουαρίου 2015.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης συμμετοχής στο διαγωνισμό και τον τρόπο αξιολόγησης θα αναρτηθούν στον επίσημο ιστότοπο του Διαγωνισμού: http://www.eduwebawards.gr στη διεύθυνση του Συνεδρίου: http://www.e-diktyo.eu καθώς και στη διεύθυνση: http://www.ekped.gr.
Οι άξονες και τα κριτήρια αξιολόγησης του 7ου ΔΕΕΙ θα ανακοινωθούν στον ιστότοπο http://www.eduwebawards.gr μετά τις 31-1-2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...