Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Thematic: Εργαλείο για τη Δημιουργία Οπτικοποιημένων Ιστοριών /Thematic - A Nice Tool for Creating Visual Stories

Το Thematic  ένα εύχρηστο και ελκυστικό εργαλείο για τη δημιουργία Ιστοριών με Εικόνες!
Στιγμιότυπο οθόνης 2015 01 31 στις 05/02/22 πμ 730x569 Γνωρίστε θεματική, μια web-based εργαλείο οπτικής αφήγησης που γεμίζει την οθόνη σας με τα γραφικά καλοσύνη
 
  Το Thematic είναι μια νέα υπηρεσία που σχεδιάστηκε για την οικοδόμηση και την ανταλλαγή οπτικοποιημένων ιστοριών. Σας επιτρέπει να προβάλλετε έως είκοσι εικόνες οργανώνοντας τες γύρω από ένα θέμα της επιλογής σας. Μπορείτε να προσθέσετε μία γραμμή κειμένου σε κάθε εικόνα στην ιστορία σας. Όταν θα έχετε ολοκληρώσει την ιστορία σας, εμφανίζεται σε μια μορφή κάθετης κύλισης  με κάθε μία από τις εικόνες σας να καταλαμβάνει όλο το διαθέσιμο χώρο στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Οι εικονικές ιστορίες σας μπορούν να μοιραστούν δημοσίως ή να παραμείνουν ιδιωτικές. Κάθε δημόσια ιστορία μπορεί να μοιραστεί μέσω του Twitter, το Facebook ή με e-mail,. Έχω εδώ το πρώτο μου ενσωματωμένο δείγμα The Lion and the Bird (An ode to life’s moments between two strange friends)

Μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού ήμουν σε θέση να εισαγάγω εικόνες από την επιφάνεια εργασίας μου και από το Dropbox. Θα ήθελα να συστήσω την εισαγωγή εικόνων υψηλής ανάλυσης.  Μετά την εισαγωγή των εικόνων σας μπορείτε να προσθέσετε κείμενο και να αλλάξετε τη σειρά με την οποία οι εικόνες σας εμφανίζονται στην οθόνη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...