Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Διήμερο εκδηλώσεων για την Παγκόσμια μέρα Κουκλοθέατρου στο Γκάζι

Magnify Image
 
 Το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου UNIMA και η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013, από τις 11 το πρωί, στην «Τεχνόπολις».   Πρόκειται για τη Μεγάλη Γιορτή, που οι κουκλοπαίκτες προσφέρουν από καρδιάς στις κούκλες και τους φίλους τους. Πάνω από 1000 λεπτά κουκλοθεάτρου για μικρούς και μεγάλους!!!  
Το πρόγραμμα φέτος περιλαμβάνει: παραστάσεις μεγάλης διάρκειας σε δύο θεατρικές σκηνές, υπαίθριες παραστάσεις δρόμου, εργαστήρια για παιδιά (κατασκευή και εμψύχωση κούκλας) καθώς και υπαίθρια παιχνίδια, εργαστήριο κατασκευής και εμψύχωσης μεγάλης κούκλας για ενήλικες, εικαστικές παρεμβάσεις και δρώμενα, εκθέσεις, προβολές και μουσικές συναυλίες.   Και συγκεκριμένα: Θα παρουσιαστούν οι Παραστάσεις Μεγάλης Διάρκειας. Σημειώστε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά για την είσοδο στις παραστάσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!  
 Το Κτίριο «Νέοι Φούρνοι» θα φιλοξενήσει τα Παιδικά Εργαστήρια κατασκευής και εμψύχωσης αλλά και τη Γραμματεία του διημέρου. Σημειώστε σε όλα τα παιδικά εργαστήρια θα υπάρχει δυνατότητα διερμηνείας στη νοηματική γλώσσα. Το Κτίριο «Παλιοί Φούρνοι» θα φιλοξενήσει την Έκθεση Θεατρικής Μάσκας.   Η Κεντρική Αυλή θα γεμίσει με: Υπαίθριες Παραστάσεις Δρόμου, Κουκλοθεατρικά Παιχνίδια (κατασκευές οι οποίες δημιουργήθηκαν από θιάσους-μέλη της UNIMA Ελλάς), Δρώμενα, Μουσικές Συναυλίες, καθώς επίσης και την Παρουσίαση του Εργαστηρίου Κατασκευής και Εμψύχωσης Μεγάλης Κούκλας για Ενήλικες.
Στη Γραμματεία του διημέρου, μπορείτε να προμηθευτείτε αναλυτικό πρόγραμμα  

 Επικοινωνία - πληροφορίες: www.unimahellas.org
 τηλ. 2118009240, 6974713655, 6977150305 www.technopolis-athens.com
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...