Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ντάνιελ Καμπρέρ: Πρότυπο θέλησης

Όπως θα δείτε από την φωτογραφία ο 9χρονος Ντάνιελ Καμπρέρ μελετά τα μαθήματά του υπό το φως μίας πινακίδας των MacDonalds, αφού τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του είναι άστεγοι.
Θέληση!!!!
Το αγόρι από τις Φιλιππίνες,  εξασφάλισε υποτροφία όταν η φωτογραφία, έγινε viral και ευαισθητοποίησε το κοινό. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο, άρχισαν να συγκεντρώνουν χρήματα.
Ο Daniel  ζει με την μητέρα του και τα δυο αδέλφια του, και που παρόλο που η μητέρα του κάνει δυο δουλειές αδυνατεί να τα βγάλει πέρα, με αποτέλεσμα να περνούν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους στο δρόμο.
 

Εκτός από χρηματικά ποσά, που είναι αρκετά για να εξασφαλίσουν τις σπουδές του μικρού Φιλιππινέζου, συγκεντρώθηκαν αρκετά σχολικά ειδη καθώς και τρόφιμα για την τετραμελή οικογένεια, που μέχρι τώρα επιβίωνε με 1,7 δολάρια τη μέρα.



Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τη δημοσίευση της εν λόγω φωτογραφίας, ο μικρός Ντάνιελ είχε μόνο ένα μολύβι για να γράφει τα μαθήματά του, το οποίο και πρόσεχε σαν τα μάτια του, αφού δεν θα είχε δυνατότητα να αγοράσει άλλο εάν ποτέ το έχανε.

πηγή: www.alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...