Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Αναζητώντας το Μέγα Αλέξανδρο

   Στη διαδραστική αυτή περιπέτεια με πρωταγωνιστές τον Ιάσονα και τη Δανάη, οι νεαροί χρήστες ανακαλύπτουν την ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ακούνε προσεκτικά τις πληροφορίες που θα τους δώσει η δασκάλα στο σχολείο σχετικά με την εργασία που πρέπει να ετοιμάσουν, η οποία είναι μια παρουσίαση του Μακεδόνα βασιλιά. Λύνουν τον αρχικό γρίφο, εφοδιάζονται με το βιβλίο με τους κανόνες συμμετοχής, που αποτελεί και το εγχειρίδιο του παιχνιδιού, και ετοιμάζονται για ένα μαγικό ταξίδι στην ιστορία!
 
Καθοδηγούν τον Ιάσονα και τη Δανάη στην αυλή τους και μιλάνε με τους ήρωες που βρίσκονται μέσα στα δωμάτια: οι συμβουλές τους και οι εφευρέσεις τους είναι σίγουρα πολύ χρήσιμες! Συλλέγουν τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να ταξιδέψουν σε κοντινούς αλλά και μακρινούς προορισμούς και να ανακαλύψουν τα «άγνωστα» πρόσωπα του Μεγαλέξανδρου. Ρωτώντας τους ανθρώπους που βρίσκονται στο δρόμο τους, περιπλανώνται σε επιβλητικά μουσεία, μυστηριώδεις τάφους και παραδοσιακά ελληνικά χωριουδάκια, με σκοπό να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα αντικείμενα για τη δική τους παρουσίαση. Όταν επιστρέφουν στο σχολείο προετοιμάζουν την παρουσίασή τους και την προβάλλουν ενώπιον των συμμαθητών τους.
Διαθέσιμο
Ο ψηφιακός δίσκος διατίθεται στο Πωλητήριο του Πολιτιστικού Κέντρου του ΙΜΕ «Ελληνικός Κόσμος», σε εξειδικευμένα βιβλιοπωλεία και σε καταστήματα ηλεκτρονικών τίτλων και πολυμέσων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Πωλητήριοo του «Ελληνικού Κόσμου» (τηλ.: 212 254 0000) ή γράψτε στο sales@ime.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...